Nytt år, nya tag

Jag hoppas att jul och nyår har varit nådiga mot er? Själv har jag blivit riktigt bortskämd av en ovanligt lång vistelse hemma hos min kära mor. En anledning till det är att det inte blev något SnöKon nu 2010, det brukar ju annars gå av stapeln första helgen i januari. Tråkigt tråkigt tycker vi, Indierummet Nordnordost hade gärna varit där och bjudit på spel i dagarna tre. Det som i så fall står härnäst på kalendern verkar vara GothCon på påskhelgen. I år blir det dock, nästan lite skandalöst, inget officiellt Indierum. Ska du till GothCon och vill spela indiespel så förslår jag ändå att du håller ögonen öppna; jag tror det kommer finnas folk där som vill spelleda i alla fall, även om det blir lite i smyg! (OBS! Det här stämmer inte, se det här inlägget för nya uppgifter!)

Nu är det däremot inte meningen att jag ska sitta här och beklaga mig. Jag skulle ju bara berätta att sidan har fått ett litet tillägg: här ovan hittar man numer en flik med rubriken »Vad är indiespel?« där jag försökt ge en liten översikt om vad termen innebär i stora drag.

Jag ser det lite som en mjukstart i mitt skrivande till sidan. Hittills har Wilhelm och köttgrytorna fått stå för det mesta men nu under våren har jag tänkt bjuda på lite speltips och annat smått och gott. Jag utlovar redan nu en presentation av ett nytt svenskt rollspel nästa vecka.  Visst ses vi väl då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.