Avsnitt 0 – Wilhelm pitchar spel

SävCon XI närmar sig med stormsteg och vi förbereder oss som bäst. Det blir ett stort gäng med spelledare som samlas i Indierummet för att köra spel. Vid senaste genomräkningen var det: A Taste for Murder, Fiasco, Lady Blackbird, Montsegur 1244, Panty Explosion Perfect, Witch Quest och Zombie Cinema. Dessutom kommer vi att köra några av våra egna spel: Den yttersta Domen, Mist of Life, Medan Världen Går Under och The Daughters of Verona.

Många spel inte sant? Kanske till och med några nya bekantskaper? Lyssna på min nyinspelade lilla podcast där jag pitchar spelen och få reda på mer.

Nu skall jag gå och ta en kopp genmaicha, man blir torr i halsen av att spela in.

5 reaktioner på ”Avsnitt 0 – Wilhelm pitchar spel”

  1. Mer podcasts! Nu fick vi kanske inte ett från konventet som tänkt var, vilket var synd eftersom Snakes on a Plane skulle gjort sig bra där, men det kan ju kvitta.

    Bra ljud, helt okej tempo på presentationerna! I övrigt är jag för trött för att komma med någon konstruktiv kritik då jag dels inte minns några detaljer, dels är på tok för trött!

    Ett gott konvent har passerat och jag hoppas på fler också i framtiden – trots flytt!

  2. Härligt! Det var ju riktigt roligt och intressant att lyssna på, även om man saknade allt det som en komplett podcast har; som intro, försnack, eventuell musik (”mellanspel”) osv. MEN det var ju ett testavsnitt så det är ingenting jag sörjer. Tvärtom är jag riktigt glad över att du testar detta och överväger att starta en cast. Det var sannerligen roligt att lyssna till, för även om jag nu inte åkte på konventet i fråga så fick jag en inblick i flera spel som jag bara vagt känner till. Det var trevligt att höra dig berätta om den på ett lite mer naturligt sätt än t.ex. en spel säljtext på någon sida.

    Jag önskar alltså att du börjar med en cast. Det vore otroligt roligt. Vad den ska innehålla…?
    Tja, ungefär vad den innehöll nu? Snack om spel du läst och spelat? Kanske kan omsätta wilper-bloggen i en cast istället, eller köra dem parallellt? Kanske också en del om att skriva spel – då kan du ju även intervjua andra. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.