Ännu ett gott con

Pust! Ännu ett konvent är över, och försöken att återhämta sig kan börja.  Årets SävCon har – som vanligt – varit bra. En lite mer överskådlig rapport om årets indierum kan ni nog vänta er i mitten av veckan, men jag måste få säga redan nu att jag har fått spela ett par riktiga toppenpass, och har varit bortskämd med att ha en skyhög lägstanivå också: alla var bra!

Nu ska jag dock inte sätta mig och skryta om mina spelpass (så mycket awesome ryms inte ens på den här bloggen!), utan jag tänkte bara få skicka några rosor till mina alldeles egna konventshjältar:

Mattias, som dök upp från ingenstans och varsamt hade samlat upp alla skärvor utom en från min favoritkonventsmugg, som jag förstås hade drattat i backen, innan jag ens kommit över chocken själv.

Kökschefen, gastronomgiganten, cafeteriakalifen Lloyd (med kumpaner) som gjort ett hästjobb med att se till att det funnits både matigt och sliskigt för hårt spelande konventsbesökare.

Och så slutligen, den eminenta Tjejligan (Jojjon, Malin, Lina) + Jessica som sammataget stod för 4 av årets 10 rollspelsarr, med en spännvidd från Warhammer 40K-mörs, via Discworld-kaos, till konventsklassikern Kult. Det är ovärderligt för hobbyn att ha engagerade och entusiastiska tjejer som skriver, spelleder och tar för sig i offentligare spelsammanhang. Ni finns där hemma, så det är klart ni ska synas på konventen!

Tack för era insatser, de gjorde min konventsupplevelse så mycket bättre!

Pust. Nu är det nog ett glas vatten till som gäller, och sedan efterlängtad nattsömn i min alldeles egen säng, med min alldeles egen yllefilt, och min alldeles egen manchesterhund.

2 reaktioner på ”Ännu ett gott con”

  1. Känns som att det var tusen år sedan… Får kanske ta tag i mitt liv och komma upp för en re-match något år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.