GameChef 2011 – William Shakespeare

GameChef 2011
GameChef 2011

GameChef är en tävling där man på en vecka skriver ett rollspel på ett bestämt tema med hjälp av några specifika ingredienser. Det funkar lite som sådana där kocktävlingar på TV. Årets tema är William Shakespeare och ingredienserna är daughter, exile, forsworn och nature. Dessutom är det en riktig doktor i Shakespere med i panelen.

Tävlingsledningen postade just ingredienserna på GameChef bloggen, tävlingen har börjat.

Haka på, skriv ditt eget spel och var med och tävla! Vi är spända på att få se hur det går, och vad det kan bli för spel med det temat. Kanske får vi spela något av dem på SävCon XI.

En reaktion på ”GameChef 2011 – William Shakespeare”

  1. Nu är Game Chef över för i år, och Jonathan och doktorn har utsett vinnarna bland de spel som vi som var med röstade fram som finalister. Kolla in hemsidan och ladda hem de båda vinnande bidragen All’s Well That Ends As You Like It av Jennifer Hardy & Matthew Mazurek och Forsooth! av Sam Liberty & Kevin Spak.

    För min egen del var det inte första gången jag var med i början av tävlingen, men det var första året jag var med till mållinjen och fick klart ett spel. Det var en trevlig upplevelse, och jag slogs av hur hjälpsamma alla de andra deltagarna var när vi diskuterade våra spel. Jag kommer definitivt att delta i fler Game Chef tävlingar i framtiden.

    Mitt eget spel, The Daughters of Verona, kräver en del jobb innan man kan spela, det innehåller mängder av kort som måste skrivas ut och klippas till. Om du orkar med att göra det hör jag gärna rapporter på hur det gick, om inte kanske vi ses på SävCon och kan spela det tillsammans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.