Svenskt spelmaterial
till Montsegur 1244

Nu finns det spelmaterial till Montsegur 1244 på svenska att ladda hem från spelets hemsida! Det är Wilhelm som har översatt och jag som har knåpat ihop korten. Än så länge finns akt-, scen-, historie- och rollpersonskort tillgängliga och faktablad kommer att finnas där så småningom också.

Vi gjorde förstås arbetet för vår egen skull, när vi ville erbjuda Montsegur på SävCon, men Frederik som har skrivit spelet erbjöd sig att ge dem en plats på sin sida ifall fler skulle vara intresserade. Bara roligt att få dela med sig säger jag. Tack Frederik!

Direktlänk till spelmaterialet (pdf, ca 5,7 MB)

2 reaktioner på ”Svenskt spelmaterial
till Montsegur 1244”

  1. Åhhh…din blogg är liksom lite mysig, man kan ana att det är du som sitter och babblar om spelen hemma i din lägenhet.

  2. Vad bra! Det är ju precis så vi vill ha det. Det är inte för inte som Wilhelm flera gånger har nämnt hur gott det luktar från långkoken i köket när han har skrivit inlägg till exempel. Hela vitsen med Indierummet är ju att få vara entusiastisk och dela med sig av spel man gillar, då finns det ju inget smartare att göra än att mysa över dem och babbla ut det på internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.