Uppdatering inför SävCon

Till er som sitter och läser bloggar på självaste nyårsafton önskar jag Gott Nytt År! God fortsättning! till er som läser senare. Själv har jag precis satt in nyårsmiddagen i ugnen och lägenheten fylls med doften av äpplen och kyckling.

Anders och jag har jagat spelledare och hittat två nykomlingar som följer med och arrangerar Indierummet Nordnordost på SävCon. Malin och Christoffer kommer bland annat att visa Zombie Cinema, en riktig klassiker.

När vi startade Indierummet Nordbordost var det för att visa upp nya spännande spel, inte nödvändigtvis nya för världen, men i alla fall nya för oss själva. Zombie Cinema hade egentligen spelat ut sin roll, men med nya spelledare blir klassiker som nya på nytt. Har ni inte spelat det förr, så ta chansen nu, det kanske är sista gången som vi visar upp det finska zombierollspelet på konvent.

På nyhetssidan har vi Polaris, en verklig veteran bland indiespelen, men som vi inte fått tillfälle att spela så mycket själva tidigare. Nytt för oss, och ett spännande spel som gör intressanta saker med spelledarrollen, givet att vi tar med oss det.

Vi ses på SävCon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.