Snart SävCon! Ska du med?

Ohoj! Visst har du sett att avsnitt två av podcasten Märklighetstroget har kommit upp? Där pushar Thom Kiraly för konventet CrossCon i Gislaved, men här på Nordnordost så pushar vi istället för SävCon i Sävar (som lustigt nog något av hemmaplan för en av författarna till spelet Sägen, Terje Nordin, som avsnittet av Märklighetstroget kretsar kring!).

Jag har just lagt märke till att hemsidan för årets SävCon faktiskt är uppe så där hittar man info om de olika arrangemangen, samt hur man anmäler sig. I alla fall om man har en nog stor skärm: på min lilla laptop funkar sidan inget vidare tyvärr. Du hittar den i vilket fall här.

Under helgen som varit har jag och Wilhelm hunnit testköra Montsegur 1244 av Frederik J. Jensen, ett rollspel om de belägrade katarerna i borgen Montsegur som slutligen föll under år 1244.  Jag tyckte det var riktigt bra och ser fram emot att spela det igen. Wilhelm märkte omgående spelet med åldersgräns 18+, men utlovar gladeligen olycka och misär till er som har åldern inne!

Om du är nyfiken på vilka fler spel vi tar med oss så kan du kika på fliken märkt »SävCon X« här ovan. Där ska vi försöka hålla er ajour.

För övrigt vill vi gärna inbjuda dig som har någon trevlig indiefavorit att komma och spelleda med oss på SävCon! Precis som i fjol hoppas vi på att kunna tillgodose både bokade lag och lite drop in-spel, och då är det aldrig fel med en extra spelledare! Bara skicka ett mail, eller hör dig på något annat sätt om det skulle vara intressant.

En reaktion på ”Snart SävCon! Ska du med?”

  1. Jag tryckte Ctrl-Minus en massa gånger i Firefox och zoomade ut rejält. Då gick det faktiskt att kika på sidan, det verkar bli ett riktigt bra konvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.