Indierummet Nordnordost lever!

Inte nog med att vi tog oss hem från SävCon utan missöden, vi har dessutom lyckats få upp ett eget litet hem på Internet. Här kommer det komma rapporter från evenemang där vi deltar och tips om spel vi gillar, samt var man kan köpa dem. Vad mer som kan hända i framtiden, det får vi se!

4 reaktioner på ”Indierummet Nordnordost lever!”

  1. Haha, det kanske inte blir så spännande Hans, men det blir nånstans att peka förvirrade till när vi varit ute och härjat och de har glömt bort vad spel hette och var man kunde köpa dem. 🙂

    GnomviD: nej, det är verkligen ett och samma ord utan underdelningar mig veterligen. Det var inte för inte som det kändes lite dumt att lägga in mellanrum på ”logotypen” men som sagt, den blev fruktat svårläst annars. Kikar man uppe på sidhuvudet har jag smygit in lite plats där också. ^__~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.