Betala vad du vill
för Polaris och Bliss Stage

Just nu säljer Ben Lehman sina spel Polaris och Bliss Stage för priset du vill betala. $1 är okej, $10 är okej, $20 är okej. Till och med gratis är okej om du bara mailar honom och förklarar varför du är intresserad av spelen, och var du hört talas om dem. Det hela är ett experiment som kommer pågå november ut som minst.

Klicka dig vidare för att läsa mer eller köpa spelen.

Polaris är en av de riktiga klassikerna bland indiespelen och handlar om riddare på Nordpolen som går ett tragiskt öde till mötes (antingen så dör man, eller så blir man en demon, eller så går världen under — underbart!). Jag och Wilhelm spelade en kort omgång för bara några veckor sen och det infriade verkligen mina förväntningar och förhoppningar, och jag kan säga att de var högt satta.

Bliss Stage är ett spel som jag inte har har testat men som varit med i Indierummet på GothCon. Jag tror Bens egna ord får beskriva spelet:

Bliss Stage is a role-playing game about teenage pilots fighting back against alien invaders with giant robots made of weaponized love. It’s about love and war and the future of humanity. It has a lot of sex parts in it.

Jajamen, robotar av kärlek och en skvätt sex.

Det låter väl ändå som nåt man måste kolla in?

En reaktion på ”Betala vad du vill
för Polaris och Bliss Stage”

  1. Polaris är ett fantastiskt trevligt spel. Vi håller som bäst på att försöka hacka det så att det skall gå bra att köra på konvent. Om vi får till allt följer det med till SävCon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.