Alla talar svenska

Hu vad tiden går, det har gått nästan ett halvår sedan vi skrev något här på Nordnordost senast. Även om vi lämnar våra egna äventyr därhän ett tag finns det mycket fantastiskt goda nyheter på podcastfronten, specifikt på den svenska podcastfronten. Tre har blivit fem, Icarus Dream och Fria Ligan har också dragit igång podcastprojekt.

Icarus Dream började med en rejäl svit med tips till spelledare i form av Spelledarskolan, och har nu gått över till att köra Rollspelsklubben.

Fria Ligan som släppte Svavelvinterrollspelet förra året har gått ut med att de skall göra en ny utgåva av Gamla Mutant (postapok-varianten med talande djur, förbjudna zoner och fornfynd). Och samtidigt drar de i gång en podcast där i alla fall första avsnittet går på djupet om spelets historia och planerna för den närmaste tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *