2 reaktioner på ”Avsnitt 16 – Knytkonvent”

 1. Schyst diskussion! Det var kul att återuppleva konventet med er.

  Jag kan skina lite ljus på diskussionen kring DYD-äventyren: ”Det är hit man kommer när man kommer hem” körde jag en gång på GothCon, så det här var tredje vändan. Den gamla trotjänaren är as-Shahaha Jadida (Mars, adelshus, knarkuppgörelse), som jag hann spela en 20-25 gånger, innan det pensionerades. Generation Jihad har jag väl bara kört en 7 gånger, nåt.

  ”Den version vi spelade hade roller tunnare än Twilight.” – Elin, like a boss.

  Vad gäller Dogs-omgången så är det lite enkelt att säga att det blev lyckligt. De lyckades fördriva demonen som hade orsakat katastrofen i staden, och skaffa lite andrum. Men det var fortfarande några djupgående konflikter som de inte löste, så det var inte helt lyckligt.

  Och TDoV-omgången blev tyvärr inte queer. Alla karlarna hittade kvinns att gifta sig med; de fick bara söka utanför de älskande.

 2. Dogs: Ok, men hyffsat lyckligt då iaf. 🙂

  DyD: As-Shahaha Jadida borde spelas minst 20 gånger till! Det är fantastiskt bra.

  TDoV: Coolt! Då blev ju er historia 50% lyckligare än vad de brukar bli. Mycket roligt att höra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.